Долгополов Олексій Вікторович

+380503113904

01601, Україна, Київ,
вул. Бульварно-Кудрявська, 27

ГоловнаНовини

Анонс подій та новин

07 листопада 2021

Сотні високотехнологічних операцій за європейськими та міжнародними стандартами на рік - ДУ "Інститут травматології та ортопедії НАМН України"

Щомісяця в Інституті травматології на Бульварно-Кудрявській, 27 спеціалістами вищої категорії, к.м.н та д.м.н. виконується десятки високотехнологічних операцій на рівні світових стандартів.

Охоплені всі сегменти скелета — від усунення вальгусної деформації першого пальця стопи (Hallux valgus), МОС сучасними імплантами від виробників зі світовим визнанням — кісток стопи, кісток гомілки, стегнової кістки, плечової кістки, кісток передпліччя, кисті та хребта до ендопротезування великих суглобів: кульшового, колінного, плечового та ліктьового. А також артроскопічні операції на всіх сегментах, які визнані золотим стандартом лікування ортопедичної патології — артроскопічні операції на плечовому, ліктьовому, колінному та гомілковостопному суглобах. Відкриті та артроскопічні реконструктивно-відновлювальні операції на сухожилках, м’язах та нервах.

На фото: д.м.н. Долгополов О.В., Безрученко С.О. з асистентами проводять відкритий МОС багатоуламкового перелому плечової кістки.

23 липня 2021

Артроскопічний шов меніска All - inside FiberStitch™ Arthrex

Розвиток технологій стрімко рухається вперед і кожен день на світовому медичному ринку з’являються більш сучасні фіксатори, які полегшують та прискорюють реабілітацію хворого та спрощують механізми імплантації для хірурга.

Перше повідомлення про шов меніска було зроблено Annandale у 1885 році, з того часу методики шва змінювались та вдосконалювались. Вчора була виконана операція за допомогою технології All — inside #FiberStitch™ #Arthrex, яка надає можливість швидкого оперативного виконання та якісного шва розірваної частини меніска, що в свою чергу дозволяє відновити функціональну анатомію колінного суглобу. Адже меніски колінного суглобу — важлива структура, що виконує функції амортизатора та стабілізатора, зменшує навантаження на хрящ за рахунок збільшення площі контакту між виростками стегна та гомілки колінного суглобу.
#Arthrex Helping Surgeons Treat Their Patients Better™

24 травня 2021

Львівський Обласний Госпіталь Ветеранів Війни Продуктивний день обміну досвідом по артроскопічному відновленню травматичних вивихів ключиці. Спільна операція, міні -семінар та приємна комунікація Алексей Долгополов, Сергей Безрученко, Andriy Pidlisetskyy, Ivan Rafalyuk дозволять лікувати пацієнтів ще краще

Продуктивний день обміну досвідом по артроскопічному відновленню травматичних вивихів ключиці. Спільна операція, міні -семінар та приємна комунікація Алексей Долгополов, Сергей Безрученко, Andriy Pidlisetskyy, Ivan Rafalyuk дозволять лікувати пацієнтів ще краще

Ключовою темою, що розглядалася на семінарі була: відновлення вивиху акроміального кінця ключиці системою DogBone AC Repair System фірми Arthrex — «Особливості анатомії та діагностика травматичних та застарілих вивихів акроміального кінця ключиці» доповідь робив д.м.н. Долгополов Олексій Вікторович

19 березня 2021

Майстер-клас: відновленню вивиху акроміального кінця ключиці системою DogBone AC Repair System фірми Arthrex (д.м.н. Долгополов Олексій Вікторович)

В рамках науково-практичного семінару: «Актуальні питання артроскопічної хірургії акроміально-ключичного суглоба»

19 березня 2021 року в ДУ «Інститут Травматології та Ортопедії НАМН України» пройшов Науково-практичний семінар: «Актуальні питання артроскопічної хірургії акроміально-ключичного суглоба».

Питання, що розглядались, згідно програми:

1. Артроскопічне відновлення гострих та застарілих вивихів акроміального кінця ключиці
2. Майстер- клас: стабілізація вивихів акроміально-ключичного суглоба
3. Репаративні технології в хірургії верхньої кінцівки.
4. Артроскопічне відновлення пошкоджень акроміально-ключичного суглоба.

Ключовим моментом семінару був майстер-клас по відновленню вивиху акроміального кінця ключиці системою DogBone AC Repair System фірми Arthrex, який провів доктор медичних наук Долгополов Олексій Вікторович
Пропонуємо вашій увазі відеозвіт про подію: